2008. február 11., hétfő

CIX C-002 multi touch

Talán ez a legigényesebb iPhone copy de hát még ez se nagyon érhet az eredeti árnyékába sem, de azért érdekes egy készülék.

Nagyon hasonlít a csomagolás, a külalak, a vezérelhetőség és a menüszerkezet is. A készülék tud fényképezni, zenét és videót lejátszani. És ami a nagyon durva a kijelzője multi touch rendszerű a képeket lehet széthúzással nagyítani és igazodnak a vízszintes, vagy függőleges tartáshoz. Természetesen jó kinai copy telefonhoz híven képes két SIM kártyát is kezelni ;)

A videón is látszik hogy eléggé lassúcska és a menü is kicsit nagyon fapados, de hát na aki ilyet vesz jobbat nem érdemel :P

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát apám.. ha már irsz egy cikket, akkor probálj meg ne elfogult lenni... ezen a csodán is ugyan ugy BSD fut, mint a szaros iphone-on, csak kicsit jobb.... és ha értesz hozzá, akkor van 40-50ezerből egy kicsit jobb telefonod, mint a 140-150ezres iphone...
GONDOLKOZZ, ÉS NE LÉGY ELFOGULT....
amugy ez jellemző az apple-ra.. minden mást csak fikázni tudnak...
Üdv: egy ex apples....

Névtelen írta...

Üdvözletem!
Csatlakozom előttem szóló tanult barátomhoz. Volt már CIX c-002 tipusú telefon a kezedben? Szerintem nem, mert vakon mész az Apple után. És negyed áron megvenni egy hasonló tudású telefont úgy hogy ráadásul dual sim-es, azért nem minegy. iPhone.nak talán egy kicsivel nagyobb élményt nyújt a kezelése illetve a menüje, de azért lássuk be nagyon is jó koppintás. Mind külsőleg, mind belsőleg.
Szép napot!

Névtelen írta...

Üdv!

Nagyon tetszenek az írásaid és azt szeretnénk kérdezni , hogy mostantól nem lenne-e kedved publikálni az iPhoneHungary-n. Folyamatosan biztosítanánk a programokat tesztelésre ezenkívül az Electronic Arts iPhone-s oldala vagyunk a hivatalos EA oldal mellet.
Így a játékokat először az országban mi teszteljük!
Ha felkeltettük az érdeklődésed kérlek írj az info@iphonehungary.hu email címre
Köszönettel:
Helmeczi Krisztián!