2008. július 8., kedd

Már sorban állnak érte....

Megkezdődött a sorban állás az iPhone 3G ért. Az Apple 5. sugárúton lévő üzlete előtt egyelőre 10 ember áll, de új Guinness-világrekordot akarnak.
Ezt erősíti meg egy weboldal, ahol a következőket olvashatjuk:

"Boldog Függetlenség Napját! Mi szeretjük az Almákat. Az Apple iPhone-okat! A Nagy Almát! Az Almákat, amelyek New Yorkban nőnek! Azzal a küldetéssel érkeztünk, hogy felállítsuk a "legtöbb sorban állás, hogy megvegyél valamit" új Guinness-világrekordját. Ez idáig nem volt semmi, amiért annyira lelkesedjünk, hogy ilyen nevetségesen sokat várjunk rá. De nem győzzük kivárni az iPhone 3G-t. Hűen a régi mondáshoz, miszerint: "egy alma naponta, és nem lesz szükséged doktorra", az elkövetkező hét napban sok almát fogunk enni, és a barátainknak is adunk belőlük. A helyi termelők naponta hoznak majd almákat nekünk. Ahogy a sor nő majd, helyben termelt almát adunk minden várakozónak.

Nem feltétlen kell mindenkinek sorban állnia... aki ügyes volt azokat az angol kizárólagos iPhone szolgáltató email és SMS üzenetekben tájékoztatta felhasználóit, hogy aki megrendeli, már pénteken megkaphatja az új iPhone 3G-s telefonját. Péntek lesz ugyanis az iPhone 3G megjelenésének hivatalos napja.

Ennek akkora sikere lett, hogy a nagy forgalom miatt vállalat weboldala azonnal összeomlott. Továbbá a 16GB-os típus szinte azonnal elfogyott és csak a 8GB-os változatból maradt valamennyi. Később az O2 weboldalán megjelent a felirat: "az internetes készleteink elfogytakés és hogy 10. tudnak több információval szolgálni".

Nincsenek megjegyzések: