2008. szeptember 30., kedd

iPhone stílusos védelem

Ha nagyon védeni szeretnénk készülékünket de nem akarjuk hogy a stílus rovására menyen a dolog akkor érdemes megnézni az alábbi termékeket.

Az iPhone nem szétszedhető ez több okból is rossz dolog, de biztonsági szempontból azért mivel hogy egy "sima" telefon ha leesik mi történik? Szétesik 4 darabra ( hátlap, aksi, sim és/vagy előlap ) de az Apple mobil esetében annyira össze van rakva hogy nem esik szét hanem töri. Míg az előbb említett "sima" mobil darabjai szétesés közben elnyelik a rezgéseket így nem törnek, az iPhone márpediglen törik vagy minimum a kijelző reped.

Ezért érdemes venni védőtokot! Habár én sem vagyok híve az ilyesmiknek vannak elég stílusos védőtokok csak utána kell nézni.

Na és végül a várva-várt link a sok pfázás után :)
a terminal.hu-n bővebben kiveséznek pár alternatívát
http://www.terminal.hu


folytatás következik iPhone stílusos védelem 2

2 megjegyzés:

kis-kex írta...

Én mostmár komolyan nem tudom mivan.
Olvasok angol cikkeket, nézem a youtubot most olvasom ezt és a terminálos cikket. Akkor most karcolható és nem vízálló az iphone, mert jónéhány cikk meg video pont az ellenkezőjét állítja

ZoliKa írta...

sajnos annyira mégsem sérthetetlen. Itt főleg a hátlapon lévő megrágott almalogóra gondolok az nagyon érzékeny... az ezüst csík is veszélyes a készülék körperemén látszik a "csikarás" de ezek annyira nem vészes dolgok bármelyik telefon sebezhető ennyire, csak más készüléket nem veséznek ki ilyen szinten...
az "üvege" kifejezetten tökéletesen bírja nem csikaródik csak max törik :)