2009. május 21., csütörtök

július 17 ?

Az új generációs iPhone várhatóan július 17-én jelenhet meg hivatalosan. Mint már megszokhattuk kétféle verzió lesz ( a színeket nem számítva ), mivel haladunk a korral ezek már nem 8 és 16 GB-osak hanem 16 és 32 GB-osak lesznek.

Az új iPhone számítási teljesítményben kétszer gyorsabb lesz elődjénél. OLED kijelzővel lesz ellátva, ennek köszönhetően akár 50%-kal tovább működhet a telefon egyetlen akkumulátortöltéssel. A mostani Touch ( mivel hogy sok minden nincs benne ami iPhone-ban van, ezért vékonyabb és ezáltal szebb az iPhone-nál ) de az új iPhone vékonyabb lesz elődjénél valamint sarkain nem lesz majd fém.
A hátlap sajnos műanyag borítással( a 3G-nél nagy sebezhetőségre tett tanúbizonyságot) , plusz egy világító Apple logóval lesz ellátva, hogy disco-ban, ködben, éjszaka vagy akár 1000 méterről is jól látható legyen hogy igen-igen nálunk egy iPhone-van.

Az erősebb processzor és a kétszer annyi ram miat ( 128-ról 256 MB-ra )akár 2x gyorsabb is lehet az új iPhone.

Végre reménykedhetünk az auto focusos kamerában és a videofelvételben ( 3,2 Mpixel de én még az 5Mpixeles optikát se írom le). A képek és videók küldésére MMS-en keresztül is lehetőség lesz. Az elkészített képekhez a beépített GPS-el koordinátákat adhatunk hogy tudjuk/tudják hol készítettük azokat.

Nagyon várjuk már, június 17. jelenik meg elméletileg, de csak Amerikában? vagy már itt is? vagy még akkor sehol se?

Nincsenek megjegyzések: