2009. október 30., péntek

Tömegfelháborodást kelltett a csajozós iPhone program

Ezen program segítséget nyújt a férfiaknak csajozás terén. Meglehet határozni hogy a kiszemelt nő milyen beállítottságú ( plazacica,kocka...stb ) és ez alapján a program csajozós dumákat dob ki melyeket elsüthetünk. Ha épp most hagyta el a barátja és szomorú, a program kidobja a legközelebbi fagyizókat amelyekhez elvihetjük.

Kicsit erőltetett lehet ha valaki pl randi közben les az iphone-járól, de bejöhet :)

Ezekkel a funkciókkal talán még nem is lenne gond, habár már ezért is tarthatnák szexistának és a női sztereotípiákra erősítő rossz dologonak. Ami viszont tényleg feltette a pontott az i-re és felszította a világ jórészét, hogy a csajozási adatokból amiket felviszünk, statisztikát készít a program melyben látszódnak a sikeres/sikertelen próbálkozások és egyéb mellékadatok. Ezeket az adatokat megoszthatjuk FaceBook-on vagy Twitter-en. Nem is kell mondanom hogy jópár többek között nőnemű egyéneket az mélyen sérthet, ha egy ilyen statisztikában köszön vissza a nevük a világhálón.

Pepsi's Offers 'Pickup' iPhone App. for Men


A programot amúgy a Pepsi Corp készítette és csak a Pepsi Amp ("Erősítő") nevű energiaitalukat akarták reklámozni vele. A szlogen "Erősíts rá, mielőtt becsajozol!"
Sikerült a reklám, mivel a világon elég sokan felfigyeltek és eltérő érzelmeket váltott ki. Ha valakit érdekel a main napig ingyen letölthető az AppStore-ból.

A Pepsi Corp közleménybe adta hogy ezt a programot viccnek szánták és annak demonstrálásául hogy a férfiak miket megnem tesznek hogy megszerezzék a nőket.

Nincsenek megjegyzések: