2008. június 13., péntek

Az MS és a HTC sem fél az iPhone 3G-töl

Robbie Bach, a Microsoft szórakoztatóelektronikai eszközökkel foglalkozó vezetője elmondta, hogy eszük ágában sincs Zune alapú mobilt készíteni. Nagyobb fantáziát látnak a szoftveres lefedésben mivel minden felhasználónak más és más az igénye. Bach abban reménykedik, hogy még az idén 20 millió Windows Mobile-t tud majd eladni a Microsoft, ami jelentősen több mint egy mobilgyártó eladási adatai.
Tény és való hogy rengeteg partnerük használja a Windows Mobilt így nem szorulnak rá hogy saját telefont dobjanak a piacra egyik legnagyobb partnerük a HTC akik szintén nem félnek az Apple elég erős marketing és üzletpolitikájától.

Peter Chou, a HTC első embere szerint elenyésző hatással lehet az almás mobil a HTC eladási adataira mivel hasonlóan jó áron vagy akár ingyen is elvihetőek készülékeik adott akciókban vagy tarifacsomagokban így az iPhone nyomott ára sem jelent számukra problémát. Valamint előny hogy már most számos modelljük megvásárolható Japánban, Európa számos országában és az Egyesült Államokban is.

Úgylátszik a "nagyok" nem pánikolnak, meglátjuk mire képes az Apple ilyen magabiztos konkurenciával szemben. Ha sikerül mindnél hamarabb teljesíteniük az ígéreteket és rövid időn belül piacra tudják dobni elég sok helyen az iPhone-t, nagy esélyük van megszorongatni a piacvezetőket. Főleg a Microsoftot mert azért Váljuk be manapság nem trend csak szükség a Microsoft termékeit használni...

Nincsenek megjegyzések: