2009. január 15., csütörtök

uj iPhone a lathataron?

Haladni kell a technológiával és fejlődni kell. Az Apple sem tesz másképp, de hogy már két új iPhone-ról is szó van? Kezdenek bekeményíteni?

Már azt hihettük hogy a MacWorld-őn lesz iPhone nano ami kisebb olcsóbb és némileg "butább". Aztán nem lett. Most meg úgy tűnik megint lesz?
Brian Marshal az AmTech elemzője szerint igen! Elmélete szerint az Apple iPhone nano-jával bevételi rekordot akar dönteni az első negyedévben. Ehhez a tavalyi 6,9 milliós rekordot kell megdönteniük. Mivel a nano egy kisebb pénztárcával felvértezett vásárlói kört céloz és ha beleszámítjuk hogy még mindig szépen fogy 3G, matematikailag semmi akadálya nincs annak hogy 7 millió fölé csússzon az eladás.

Akár 10 millió fölé is szárnyalhatnak az eladások ha igazak azok a pletykák melyek a iPhone 3.0-ás firmware-jének a híre robbantott ki. Miszerint a többmagos processzorokat is támogatni fog az új fw. Nem hangzik hülyeségnek mivel a ARM Cortex A9 procinak kiváló energia felhasználása van és 4 magos! Sokak szerint ez lesz az új iPhone-ban és ezen állításukat arra alapozzák, hogy a proci gyártónak támogatója az Apple, vajon mért?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érdekes információk, de a helyesírásod horrorisztikus!!!!!
Javasolok egy "UPGRADE"-et...

ZoliKa írta...

Köszönöm hogy szóltál. UPGRADE volt