2009. július 29., szerda

iPhone 3GS miért ennyi?

Az utóbbi idők a kivárás időszaka volt, mivel hogy ha kiadják majd az új iPhone-t akkor a réginek lemegy az ára az új meg szép és új lesz. Tehát aki sima 3G-t, és aki 3Gs-t akart venni várt az árakra és az új iPhone megjelenésre.

Meg is jelent mindenki azt hitte hogy a régi iPhone-ok olcsóbbak lesznek, az újak meg a régi árakhoz igazodnak. Ehelyet a régi maradt ugyanannyi, az új pedig mégdrágább lett.

Gyakorlatilag ez azért történt mivel itt Magyarországon, nem kapkodták annyira mint más fejlettebb országokban. Jó magyar bevált országromboló politika alapján még drágábban adják, mert aki gazdag ígyis megveszi aki szegény amúgy se venné.

Valamint ha megnézzük az aktuális konkurenciákat azok se nagyon olcsóbbak a nokia N97 és a HTC Touch pro 2 is olyan 180-200 ezer körül van ( kártyafüggetlen lista ár) és hogyha a tudást, támogatottságot, programokat nézzük hááát nem tudom hol állnak az iPhone-hoz képest.
videó teszt a HTC Touch pro2 és a Nokia N97 ről

Visszatérve az iPhone 3GS-re a pénz amit elkérnek érte itt Magyarországon mocskosul sok!
Ezért fog a következő bejegyzés arról szólni hogy hogy és hogyan juthatunk hozzá egy iPhone 3GS-hez és hogy mire vigyázzunk. Vannak alternatív beszerzési lehetőségek de így se várjatok kis összegeket.

Nincsenek megjegyzések: